HOŢ UMILIT fără să ştie de VICTIMĂ. Vezi ce a făcut o NEMŢOAICĂ VIDEO

O nemţoaică i-a dedicat un blog hoţului care i-a furat telefonul, în timpul unei vacanţe în Ibiza. Toate pozele făcute cu telefonul apar în Dropbox, un serviciu de stocare online, fără ca hoţul să aibă habar. Fiecare poză cu hoţul este însoţită de câteun comentariu amuzant sau maliţios.

06 aug. 2013, 05:36
HOŢ UMILIT fără să ştie de VICTIMĂ. Vezi ce a făcut o NEMŢOAICĂ VIDEO

Un arab care i-a furat telefonul unei turiste este acum ridiculizat de întreg internetul. Fără să ştie, fiecare poză pe care acesta o face cu telefonul furat este „urcată” pe un server, iar victima hoţului, o nemţoaică, i-a dedicat un blog unde comentează ironic toate fotografiile.

Citeşte şi Un hoţ fură un telefon şi apoi îşi dă întâlnire cu victima

După ce a rămas fără telefon şi bani la începutul unei vacanţe în Ibiza, o tânără din Germania s-a hotărât să se răzbune pe noul proprietar al mobilului. La patru luni de la călătoria plină de peripeţii, tânăra a găsit în contul ei Dropbox, un serviciu de stocare online, 15 fotografii cu un necunoscut. A realizat că acesta este hoţul, care se poza nestingherit cu noua sa pradă. Aşa s-a născut blogul „Viaţa străinului care mi-a furat telefonul„.

Citeşte şi Fiul unui milionar arab, bătut în club în Mamaia. Oferă 100.000 de euro pentru prinderea agresorului

Fiecare poză este însoţită de câte un comentariu amuzant sau maliţios, după caz. Spre exemplu, la o fotografie în care tânărul apare cu alţi doi bărbaţi, nemţoaica a postat textul „Proaspăt căsătoriţi” şi a creat o mică poveste despre mariajul dintre cei trei.