Hotel evacuat la Predeal din cauza unui incendiu VIDEO

Câteva zeci de turişti au fost evacuaţi de pompieri dintr-un hotel din Predeal, după ce clădirea a luat foc. Hotelul era ocupat în proporţie de 100%.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 15:13
Hotel evacuat la Predeal din cauza unui incendiu VIDEO

Focul a fost stins de pompieri în jurul orei 18:00, la aproximativ o oră de la izbucnirea acestuia. Nici o persoană nu a fost rănită.

Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, a declarat pentru România TV incendiul a cuprins primul etaj al clădirii şi că mai mulţi dintre cei cazaţi în hotel s-au refugiat pe casa scărilor şi în balcoane. Unii dintre ei au încercat să se salveze, folosindu-se de cearşafurile camerelor de hotel.

Potrivit primelor verificări la faţa locului, incendiul ar fi pornit de la sistemul de încălzire al saunei care s-a supraîncălzit.

Hotelul, care are o capacitate de 90 de locuri, a fost ocupat în totalitate, însă mulţi dintre turişti nu se aflau în hotel în momentul izbucnirii incendiului.

Incendiul a izbucnit , în jurul orei 17.00, la etajul întâi al clădirii, în zonă ajungând două autospeciale ISU Predeal şi două echipaje SMURD.

Toţi turiştii şi personalul hotelului au fost evacuaţi din clădire.