Hotel FM: Melodia trupei Mandinga pentru Eurovision, o „zacuscă locală”

Niciun an fără scandal la selecţia naţională pentru Eurovision. Lucian Viziru contestă organizarea preselecţiei şi a depus plângeri peste plângeri, chiar şi la DNA. În plus, melodia aleasă să reprezinte România anul acesta pare a fi o "zacuscă locală", potrivit Hotel FM.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 12:53
Hotel FM: Melodia trupei Mandinga pentru Eurovision, o „zacuscă locală”

Lucian Viziru a spus că nu a primit niciun răspuns la sesizarea făcută către Dan Manoliu, dar că este convins că acesta din urmă le va da socoteală celor de la DNA.

În ciuda acestui scandal, finala Selecţiei Naţionale a avut loc sâmbătă , iar locul 1 a fost ocupat de cei de la Mandinga.

Apreciată de public şi de majoritatea artiştilor, melodia Zaleilah a atras şi critici. Unul dintre ei este Gabi Băruţă, liderul trupei Hotel FM, care ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision. Acesta spune că “Zaleilah”, este o „zacuscă locală”.

“Personal, nu sunt ascultător de acest gen muzical. Este o piesă reprezentativă pentru majoritatea românilor, e un fel de zacuscă locală.(…)Eu le doresc succes celor de la Mandinga şi să obţină un loc cât mai bun”, a declarat Băruţă pentru ziarul Ring.

Trupa Mandinga ne va reprezenta cu melodia Zaleilah în prima semifinală Eurovision, pe 22 mai, la Baku, Azerbaidjan.