Hotel Lido se redeschide după şapte ani. Noii patroni vor să-l afilize la lanţul hotelier al lui Donald Trump

Publicat: Marţi, 21 Februarie 2017 09:54 // Actualizat: Marţi, 21 Februarie 2017 09:54 // Sursa: romaniatv.net

Hotelul Lido a fost preluat şi redeschis de afaceristul Mohammad Murad, care mai controlează lanțul de hoteluri Phoenicia din București și hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp și Jupiter), Perla (Mamaia) și Forum (Costinești).

Mohammad Murad a închiriat hotelul pe 15 ani de la proprietari, cu drept de cumpărare, și pregătește o investițăie de peste 5 milioane de euro în lucrări de renovare, pentru a redeschide hotelul în toamna acestui an.

"Vreau să-l reîntorc la vremurile de glorie pe care le-a trăit acest hotel, care a fost multă vreme simbolul Bucureștiului. Vreau să-l readuc pe harta turistică a Bucureștiului", a declarat Mohammad Murad pentru Profit.ro.

Lucrările de renovare ale hotelului cu 119 camere vor începe în câteva săptămâni, iar hotelul va avea patru stele plus. "Încercăm să-l afiliem la lanțul hotelier Trump, dar până atunci se va numi «Lido by Phoenicia»", a mai spus Murad, care a adăugat că hotelul va avea o patină specială, de epocă, "un pic retro".

Lanțul hotelier al actualului președinte american, Trump Hotels, include unități de lux în New York, Las Vegas, Toronto, Panama, Vancouver, Washington, Waikiki, Chicago. Afilierea la acest lanț presupune ca hotelul Lido să respecte standardele de confort ale acestor hoteluri, pentru a fi promovat de Trump Hotels.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
hotelul Lido Mohammad Murad redeschidere Lido Trump Hotels
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7320
RON
16 Jul
noapte 15 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H