Dispare un simbol al Capitalei! Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Cum se va numi de la 1 ianuarie 2022

Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele de la 1 ianuarie 2022 în Grand Hotel Bucharest. Clădirea construită în urmă cu 40 de ani a devenit un reper şi un simbol al Capitalei.

08 dec. 2021, 12:47
Dispare un simbol al Capitalei! Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele. Cum se va numi de la 1 ianuarie 2022

Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest. Compania Hotelieră InterContinental, cea care administrează hotelul din centru Capitalei, a anunțat că la 31 decembrie 2021 se încheie contractul de management cu Intercontinental Hotel Group (IHG). Astfel că, numele hotelului care a devenit un simbol pentru Bucureşti se va schimba.

Hotelul Intercontinental îşi schimbă numele

Începând cu 1 ianuarie 2022, Hotelul Intercontinental din Capitală se va numi Grand Hotel Bucharest. De asemenea, de anul viitor hotelul care a devenit un simbol pentru Bucureşti  va intra într-un amplu proiect de renovare și modernizare. Lucrările de modernizare ar urma să fie finalizate în 2024, iar valoarea estimată a investițiilor este de 21 mil. euro.

Citeşte şi „Taxa de solidaritate” ar lovi peste 330 de companii. Dacia, OMV Petrom, Lidl, Kaufland, Ford, Rompetrol, Dedeman şi Carrefour sunt în top

Acest proces are în vedere aducerea proprietății la cele mai noi standarde hoteliere pentru a răspunde exigențelor actuale ale oaspeților. Îmbunătățirile vor viza creșterea nivelului calității experiențelor oaspeților, îmbunătățirea structurii de servicii oferite și alinierea la trendurile internaționale de design și ospitalitate.

„Pentru ca planul nostru de transformare să aibă succes, vom pune un accent sporit pe modernizare, vom încorpora tehnologii avansate aliniate cu nivelul nostru bine cunoscut de servicii și performanță. Suntem entuziasmați și pregătiți să dăm curs noilor provocări, fără să ne abatem de la obiectivul nostru principal: să oferim servicii excepționale oaspeților noștri. Mulțumim InterContinental pentru colaborarea de până acum și ne pregătim pentru o nouă etapă în viața acestui hotel.”, transmite domnul Lucian Marinescu, Membru în Consiliul de Administrație al Companiei Hoteliere InterContinental România S.A.

Compania Hotelieră InterContinental România S.A. fost înființată în 10 decembrie 1996. Este listată pe piața Rasdaq a BVB și are un capital de 83,35 milioane lei, divizat în 833,5 milioane de acțiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei. În 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 12.781.270 RON și 79 de angajați.

Apreciat pentru serviciile impecabile, hotelul de 5 stele este situat la km 0 al Capitalei și se înalță peste Piața Universității, oferind de la etajele superioare o panoramă unică asupra întregului oraș.

Citeşte şi PRIME de Sărbători. Bonuri grase şi al 13-lea salariu în companiile falimentare de la stat

Are 22 de etaje, 257 de camere și apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru de spa cu piscină interioară la etajul 22, două restaurante și peste 1.500 de metri pătrați de spații pentru conferințe.


loading...