Hoţi de flori căutaţi de „poliţia” facebook la Arad

Într-o localitate din Arad se caută hoţii...pe Facebook. Florile plantate de primărie în comună au dispărut, iar reprezentanții instituției s-au gândit la un mod inedit de a-l face pe hoţ să returneze plantele: au publicat imaginile pe Facebook.

23 sept. 2018, 08:17
Hoţi de flori căutaţi de „poliţia” facebook la Arad

Florile plantate de Primăria Comunei Covăsînț în ghivecele din comună sunt „la mare căutare”.O parte din florile plantate de primărie într-un ghiveci din comună au dispărut, iar reprezentanții instituției s-au gândit la o modalitate inedită de a-l face pe hoț să returneze plantele: au publicat pe Facebook. „Rugăm respectuos «iubitorii» de flori să înapoieze florile luate, deoarece au fost puse pentru a înfrumuseța comuna, nu grădina personală”, au scris reprezentanții Primăriei Covăsînț lângă o fotografie cu un ghiveci pe jumătate golit.

Totodată, cei din primărie l-au anunțat pe „florarul de ocazie” că a furat florile…„de sub camera de filmat și se poate aștepta să fie vizitat de organele de cercetare!”. Nu e primul caz în care o primărie din județ își caută dreptatea în primă instanță pe Facebook, abia pe urmă la autorități. Cei de la Ghioroc, de exemplu, publică periodic „mustrări” la adresa cetățenilor care fie nu-și îngrijesc spațiile din fața caselor, fie sunt certați cu bunul simț și nu reușesc să păstreze curățenia în comună.