HOŢI DE TREABĂ ÎN SIBIU. Au înapoiat maşina proprietarului exact din locul de unde au furat-o

Un Renault 12 TL, modelul original după care s-a conceput Dacia 1300, a fost furat în noaptea de luni spre marți, chiar din Piața Mică din Sibiu.

19 mart. 2015, 13:23
HOŢI DE TREABĂ ÎN SIBIU. Au înapoiat maşina proprietarului exact din locul de unde au furat-o

Hoţi cu conştiinţă la Sibiu. Patru indivizi s-au urcat pur și simplu într-o maşină și au plecat cu aceatsa, scrie turnulsfatului.ro. „Se văd și pe camere de luat vederi, ies din cafenea, descuie mașina și pleacă”, spune propietarul mașinii, Marius Georgescu. A sesizat furtul la poliție, însă în această dimineață a apărut mașina, tot pe locul de unde a fost furată. „Am găsit-o parcată. Pe camerele de luat vederi se văd aceiași indivizi care au furat-o. Am chemat poliția să ia amprente”, povestește proprietarul mașinii „răpite”.

Citeşte şi Prima Maşină 2015. Ce auto îţi poţi cumpăra cu 700 de euro avans

Autoturismul, un Renault 12 este perfect restaurat și amintește de primele Dacii 1300. Mașina este fabricată în 1971, în Franța, iar în 1991 a fost adusă în România de un cetățean italian, patronul unei companii de publicitate. De la acesta, mașina a ajuns la un angajat de-al italianului, după care, în septembrie 1998, a cumpărat-o Marius Georgescu. Cu 1.500 de euro, de la București.

Citeşte şi Cel mai prost hoţ. Cum l-au descoperit poliţiştii VIDEO

Exemplarul condus de Marius, dar și de hoți, din când în când, este înregistrat ca vehicul istoric și nu se plătește impozit pentru el. Dacă au furat-o pentru viteză, atunci acesta este cel mai probabil și motivul pentru care au adus-o înapoi: mașina are viteza maximă în jur de 90 de km pe oră.