Hoţi mofturoşi : iPhone, da, BlackBerry, nu

Cu cât "locul de muncă" este mai pretenţios, cu atât şi hoţii sunt mai mofturoşi.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 16:11
Hoţi mofturoşi : iPhone, da, BlackBerry, nu

Doi jefuitori specializaţi în furtul de telefoane mobile au pus ochii pe studenţii Universităţii Columbia, al căror campus se află în Manhattan, crezând că aceştia îşi permit tot ce e mai nou şi mai scump în materie de telefonie mobilă.
Au dat la început două atacuri în campus, suspecţii somându-şi victimele să le dea iPhone-urile pe care presupuneau ei că victimele le-ar fi avut asupra lor.

Prima dintre victime s-a conformat, dar cea de-a doua le-a întins un BlackBerry, relatează pe site-ul său postul de televiziune NBC New York. Hoţii nu au fost mulţumiţi de „prestaţia” acesteia şi i-au golit în schimb portofelul de bani.
Într-un alt „raid”, hoţii au dat peste o tânără care nu avea iPhone, dar nu au vrut să o creadă. Au pus-o cu faţa la zid şi cu mâinile ridicate deasupra capului, făcându-i percheziţie corporală exact cum fac poliţiştii cu infractorii.

De fiecare dată, hoţii au scăpat, dar sunt urmăriţi în continuare de poliţie, care a ordonat montarea în zonă de camere suplimentare de supraveghere.