Hoţi prinşi cu focuri de armă în Timiş. Au furat ţigări şi băuturi alcoolice de 15.000 de lei

Poliţiştii din localitatea Beregsău Mare, aflată la 20 de kilometri de Timişoara, au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical şi în cauciucurile unei maşini, pentru prinderea a patru persoane care au furat dintr-un supermarket ţigări şi băuturi alcoolice de 15.000 de lei.

RomaniaTV.net
09 ian. 2019, 17:07
Hoţi prinşi cu focuri de armă în Timiş. Au furat ţigări şi băuturi alcoolice de 15.000 de lei

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de marţi spre miercuri, patru tineri au furat dintr-un supermarket Profi ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei. Cei patru se aflau de mai multă vreme în atenţia poliţiştilor deoarece au mai dat spargeri şi în alte magazine din apropierea municipiului Timişoara.

După un apel la numărul de urgenţe 112 al unei firme de pază, poliţiştii de la Secţia 2 Rurală Beregsău Mare s-au prezentat la locul indicat şi au observat cum, în apropierea supermarketului, patru tineri cu cagule pe feţe au urcat în mare grabă într-un autoturism.

Poliţiştii au tras câteva focuri de armă în plan vertical, apoi în roţile maşinii, încercând să îi oprească pe cei patru. Poliţiştii au chemat ajutoare şi au pornit în urmărirea fugarilor.

La un moment dat, în localitatea Utvin, cei patru au abandonat maşina într-un şanţ şi au dispărut.

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii i-au prins pe trei dintre cei patru, ei fiind audiaţi.