Hoţii au furat un porc dintr-o afumătoare. Proprietarului i-au lăsat doar un cârnat

Unui bărbat din Hunedoara hoţii i-au luat porcul din afumătoare. Omul pregătise caltaboş, tobă, toate bunătăţile din porcul pe care-l crescuse tot anul. I-au lăsat doar un cârnat din care au gustat înainte de a fura din afumătoare, ca să se asigure că mâncarea e gustoasă, informează România TV.

09 dec. 2014, 18:00
Hoţii au furat un porc dintr-o afumătoare. Proprietarului i-au lăsat doar un cârnat

„Uitaţi ce a mai rămas dintr-un porc de 240 kg şi carne cumpărată de 6 milioane. Atât mi-a rămas pentru sărbători. Probabil a gustat şi el ca să vadă ce gust are”, a spus păgubitul, Dinu Munteanu, arătând cârnatul ce i-a fost lăsat în afumătoare.

Omul spune că nu e prima dată când hoţii dau iama în sat, însă nu se aştepta să-i fure chiar porcul din afumătoare. „M-am chinuit un an ca să cresc acest porc. Să-i fac curăţenie, să-i dau de mâncare, să am grijă de el. Paguba ar fi undeva la 30 de milioane, cu tot cu carnea şi cu munca şi cu măcelarul plătit”, a estimat Dinu Munteanu.

„Se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului. Ne confruntăm cu astfel de situaţii în această perioadă, recomandăm şi cetăţenilor să-şi ia măsuri suplimentare de siguranţă”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Revoltaţi, localnicii se gândesc să facă din nou pază comunală, ca pe vremuri.