Hoţii au prădat spitalul de urgenţă din Târgu Jiu. Medicii au rămas fără aparatura medicală

Hoţii au băgat spaima în medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Nu doar pacienţii sunt victimele infractorilor, ci şi doctorii, care s-au trezit fără genţi şi chiar fără aparatura medicală. Aparatele de măsurat glicemia sunt ţinta hoţilor amatori, pentru că sunt confundate cu telefoanele mobile.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 14:38
Hoţii au prădat spitalul de urgenţă din Târgu Jiu. Medicii au rămas fără aparatura medicală

Hoţii apelează la tot felul de metode, care mai de care mai ingenioase, pentru a intra în spital. Unii se dau drept medici, alţii susţin că sunt ziarişti. Aşa ajung direct în saloane.

„Se dă drept ziarist, se duce în saloane. Modurile de operare sunt nesfârşite şi ingenioase. Inclusiv eu am fost deposedată de două poşete din cabinet, într-o fracţiune de secundă. Fură telefoane mobile, portofele, tot ce găsesc. Aparatele de glicemie sunt confundate cu telefoanele mobile”, a declarat un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Atât medicii, cât şi pacienţii au făcut nenumărate plângeri la poliţie. Pentru că hoţii sunt greu de prins, şefii spitalului au decis să monteze camere de supraveghere în tot spitalul.