Hoţii au spart Biroul de Combatere a Crimei Organizate în timp ce paznicul dormea tun

Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate a fost spart în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce polițistul care păzea intrarea dormea. Hoții au părăsit sediul "Crimei Organizate" cu mai multe televizoare și aparatură, anunţă România TV

RomaniaTV.net
15 iun. 2020, 15:16
Hoţii au spart Biroul de Combatere a Crimei Organizate în timp ce paznicul dormea tun

Profitând că somnul ofițerului de serviciu, un grup de bărbați care trecea prin zonă a intrat în clădire. Bărbaţii s-au strecurat pe lângă polițist, au urcat până la etajul 1, unde funcționează birourile BCCO şi, deşi ușa se deschide numai pe bază de cartelă, au spart-o, după care au intrat și au luat tot ce au putu căra.

La plecare, hoții au trecut tot prin fața polițistului, cu braţele încărcate cu televizoare, dar şi altă aparatură și alte obiecte de valoare. După ce ofiţerul s-a trezit și a realizat ce se întâmplase, acesta a raportat incidentul.

În aceeaşi seară, prin apel 112, s-a anunțat o bătaie pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 19, care au constatat că mai mulți bărbați care au coborât din două taxiuri s-au luat la bătaie și deranjează liniștea publică. În scurt timp, polițiștii au realizat că scandalagiii sunt tocmai hoții care spărseseră sediul BCCO și care se încăieraseră în plină stradă, neînţelegându-se la împărţirea prăzii. Aceștia au fost reținuți și se află în arest preventiv.

Citeşte şi: Ofiţerul de Poliţie care a infectat Spitalul Gerota cu coronavirus, acuzat că protejează interlopii din Clanul Sportivilor