Hoţii au spart o primărie din judeţul Argeş şi au furat banii din impozitele şi taxele locale

Reprezentanţii Primăriei Ungheni, judeţul Argeş, au sesizat joi dimineaţa faptul că, în cursul nopţii precedente, persoane neidentificate au pătruns prin efracţie în sediul instituţiei, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.

22 iul. 2021, 10:24
Hoţii au spart o primărie din judeţul Argeş şi au furat banii din impozitele şi taxele locale

„În dimineaţa zilei de 22 iulie, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la sediul Primăriei Ungheni o fereastră a fost forţată, iar în interior se observă urme de răvăşire”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti şi Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, precum şi specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în care se desfăşoară cercetări cu scopul recuperării prejudiciului al identificării autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Scandal cu poliţia în stradă. Bărbat amendat cu 4.000 de lei după ce s-a certat cu poliţiştii: „Era să dau cu capul de asfalt”


loading...
Partenerii noștri