Hoţii care i-au spart casa bodyguard-ului clubului Colectiv au fost prinşi

Hoţii care i-au spart casa bodyguard-ului mort în urma tragediei de la clubul Colectiv, au fost prinşi de poliţişti. Locuinţa acestuia a fost spartă în timp ce Florin era internat în stare gravă în spital. Hoţii au profitat de momentul de disperare al prietenilor care i-au distribuit pe facebook poza şi adresa, în speranţa că cinva le va da vreo veste despre prietenul lor.

13 nov. 2015, 18:03
Hoţii care i-au spart casa bodyguard-ului clubului Colectiv au fost prinşi

Dupa tragedia din Colectiv, bodyguard-ul, Florin Popescu fusese internat la Spitalul SRI, iar in noaptea de vineri spre sambata a fost imbarcat in aeronava care a transportat opt raniti in incendiu la spitale din orasul Rotterdam. Pana ca rudele si prietenii sa afle ca Florin era internat in spital, pe Facebook s-au distribuit poza si numele lui, dar si adresa, in speranta ca cei apropiati vor afla despre cazul ui.

Hoţii au profitat de informaţiile distribuite de prietenii disperaţi ai tânărului şi i-au spart locuinţa. Autorităţile au dat de urma tâlharilor şi spun că cel mai pobabil, aceştia au intrat în casa bodyguard-ului din curiozitate deoarece din locuinţa nu lipsea nimic.

Au fost prinsi si au marturisit ca au intrat in casa. Au facut asta din rautate, nu de altceva. Florin era internat in spital, iar ei i-au spart casa. Suspect este ca nu lipsea nimic din interior. Ma refer la bunuri. Televizorul, calculatorul, toate aceste bunuri pe care le putea sustrage un hot, s-au regasit. Acum nu stiu daca i-au luat vreo haina, dar cand ti se sparge casa nu se intample sa-ti fure o haina.”, a marturisit un apropiat, pentru Cancan.ro.

Florin Popescu a murit in ambulanta in urma unui stop cardo-respirator. Starea tanarului s-a inrautatit dupa aterizarea pe aeroportul olandez. Apropiatii sperau ca bodyguard-ul sa-si revina, insa din cauza aerului inhalat, organele lui au fost grav afectate.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV: Ce a apărut pe facebook-ul Loredanei Dărescu înainte să moară

În clubul Colectiv, pe 30 octombrie a izbucnit un incendiu in care 170 de persoane au fost grav ranite. Dintre acestea, 55 au decedat pana in momentul de fata.