Hoţii de aparate tip PayPoint, arestaţi preventiv

Cei opt bărbaţi care au furat mai multe aparate de tip PayPoint şi au realizat un prejudiciu de 50.000 de euro au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Constanţa pentru 30 de zile. Ei au fost duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

RomaniaTV.net
25 ian. 2018, 20:56
Hoţii de aparate tip PayPoint, arestaţi preventiv

Tribunalul Constanţa a admis, joi seară, propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 46 de ani, din localitatea Ciobanu, suspectaţi că au sustras aparate de tip PayPoint.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Potrivit news.ro, anchetatorii au stabilit că cei opt bărbaţi au furat trei aparate tip PayPoint din magazine din judeţul Constanţa, au comis alte patru furturi de la standuri de ţigări din judeţele Constanţa, Vrancea şi Ialomiţa. De asemenea, sunt suspectaţi de furt calificat şi tentativă de furt calificat la două ferme din judetul Constanţa şi de o tentativa de furt calificat la un ATM din judeţul Tulcea.

Vezi si: Turişti jefuiţi de hoţi CU CAGULE la Constanţa: „Am pus un pat de fier în uşă să nu intre”

În plus, există probe că respectivii bărbaţi ar fi comis alte 17 tentative de furt la aparate tip PayPoint din judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Bacău, Vrancea, Brăila, Giurgiu şi Teleorman. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de euro.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat de mai multe obiecte vestimentare, scule folosite la comiterea infracţiunilor, telefoane mobile, cartele SIM, staţii de emisie recepţie, precum şi autoturisme.

Cei opt bărbaţi au fost duşi în arestul IPJ Constanţa.