Hoţii i-au spart maşina. Cântăreaţa de muzică populară este în stare de şoc: „Mi s-au taiat picioarele. A venit poliţia”

Hoţii i-au spart maşina. Cântăreaţa de muzică populară Ştefania Strejescu este în stare de şoc de când şi-a găsit autoturismul vandalizat. Răufăcătorii i-au furat geanta în care avea actele şi cardurile bancare, însă, portofelul cu bani al logodnicului a rămas în maşină.

29 mai 2022, 18:23
Hoţii i-au spart maşina. Cântăreaţa de muzică populară este în stare de şoc: „Mi s-au taiat picioarele. A venit poliţia”
Cântăreaţa de muzică populară Ştefania Strejescu este în stare de şoc

Hoţii i-au spart maşina. Ştefania Strejescu, solista Ansamblului Profesionist Doina Oltului din Slatina, a fost ţinta prădătorilor. Artisa şi logodnicul ei au lăsat maşina în parcarea unui restaurant din Filiaşi, acolo unde au participat la un eveniment.

Citeşte şi: Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară

Hoţii i-au spart maşina

Imediat, artista a alertat poliţia şi speră să îşi recupereze curând actele. Daunele provocate maşinii sunt însemnate, nu doar geamul a fost spart, ci şi portiera a avut de suferit în momentul în care hoţii au încercat s-o forţeze.

M-am panicat, am avut o senzatie foarte ciudata, mi s-au taiat picioarele si doar am apucat sa zic ca ne-au spart masina! In masina erau costumul, geanta mea care nu era lasata la vedere.

A venit politia, au luat amprente, am dat declaratii si acum asteptam sa vedem daca avem vreo sansa cu camerele de supraveghere.”, a declarat Ştefania Strejescu pentru Star Popular.