Furtul în România: Hoţii au început să fure şi semafoare

Recent, a fost constatat un furt mai puţin obişnuit: de pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde ale Bucureştilor, calea Dorobanţilor, a dispărut un semafor. Reprezentanţii Administraţiei Străzilor spun că hoţii fură şi cablurile de alimentare ale semafoarelor, stâlpi de parcare şi chiar benzi de limitare a vitezei.

RomaniaTV.net
10 feb. 2013, 09:44
Furtul în România: Hoţii au început să fure şi semafoare

Hoţii nu intră niciodată în criză de idei şi fură tot ce poate fi transportat. Astfel, mai nou, ei au pus ochii şi pe semafoare, recent fiind furat unul aflat în centrul Bucureştiului, pe cunoscuta arteră Calea Dorobanţilor.

Administraţia Străzilor din Capitală spune că acest caz nu este singular, de mai multe ori fiind semnalate astfel de furturi. Mai mult, hoţii pun adesea în pericol siguranţa circulaţiei, pentru că fură şi cabluri de alimentare ale semafoarelor sau stâlpi de parcare, care îi obligă pe şoferi să nu staţioneze în anumite zone. De asemenea, au fost furate garduri de pe malul Dâmboviţei şi chiar benzi limitatoare de viteză.

Cei de la Administraţia Străzilor spun că nu pot face nimic în legătură cu aceste furturi. După ce le raportează la Poliţie, speră ca apoi să fie găsiţi cei vinovaţi. Totuşi, de câte ori se întâmplă să fie furat un obiect mai mare, care costă destul de mult, trebuie organizată o licitaţie.