Hoţul care a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost lăsat liber

Bărbatul care a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost lăsat liber. Hoţul este recidivist şi a recunoscut în faţa poliţiştilor că a furat instrumentul, dar că nu ştia că este valoros.

05 iun. 2014, 06:33
Hoţul care a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost lăsat liber

Bărbatul care a recunoscut că a furat taragotul ar putea scăpa uşor. Maestrul Dumitru Fărcaş spune că nu are pretenţii şi chiar îl compătimeşte pe hoţ.

„Nu am nicio pretenţie de la acest prieten (…) poate era unul din cei care au iubit cântecul lui Farcaş, îmi pare rau de actul in sine (…) pe mine m-a lovit în suflet, era de 55 de ani şi asta era valoare de suflet, asta e valoarea de care am fost păgubit”, a declarat Dumitru Farcaş la România TV.

Pe hoţ îl ajută şi faptul că s-a predat şi le-a dat informaţii poliţiştilor despre complicii săi. Anchetatorii îl au în vizor şi pe bărbatul care a cumpărat taragotul cu 100 de lei şi care a declarat, iniţial, că l-a găsit pe o bancă, în zona Arenei Naţionale. De frică să nu fie închis, acesta le-a mărturisit anchetatorilor că a cumpărat taragotul de la trei prieteni care ar fi fost implicaţi în furtul instrumentului.