Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost vândut cu 100 de lei. Unul dintre hoţi s-a predat Poliţiei

Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost achiziţionat cu doar 100 de lei, chiar de la hoţi, de bărbatul care la dus la Poliţie. Dezvăluirea a fost făcută de cumpărător, care le-a spus anchetatorilor că a cumpărat taragotul de la trei prieteni.

04 iun. 2014, 06:38
Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost vândut cu 100 de lei. Unul dintre hoţi s-a predat Poliţiei

Timp de 24 de ore s-a gândit şi s-a răzgândit dacă să spună adevărul poliţiei sau să tacă. În cele din urmă, bărbatul care a susţinut că a găsit instrumentul de suflet al lui Dumitru Fărcaş şi-a făcut curaj şi a mărturisit. A cumpărat taragotul cu 100 de lei.

Citeşte şi Artistul Dumitru Fărcaş şi-a recuperat, marţi, taragotul pe care hoţii i l-au furat în Capitală VIDEO

De frică să nu fie închis, bărbatul le-a dat oamenilor legii toate informaţiile. Laurenţiu Nuţă le-a mărturisit anchetatorilor că a cumpărat taragotul de la trei prieteni care ar fi fost implicaţi în furtul instrumentului. Bărbatul care a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş, s-a predat la poliţie în miercuri dimineaţă. El are 38 de ani şi a fost audiat de poliţiştii de la Secţia 1.

Potrivit România TV, ca urmare a acestui incident, Dumitru Fărcaş a decis să-şi asigure taragotul. Potrivit brokerilor de asigurări, artistul va trebui să plătească anual o sumă cuprinsă între 150 şi 200 de euro.

Taragotul nu a fost singurul instrument furat. Din microbuzul cu care a venit Dumitru Fărcaş, ca să cânte la spectacolul jubileu Gheorghe Zamfir hoţii au furat două cutii. Într-una se afla taragotul, iar în alta un acordeon, in valoare de aproximativ 4500 de euro. În urma anchetei făcute de Poliţia Capitalei, ambele instrumente au fost recuperate.

Citeşte şi Veste bună pentru Dumitru Fărcaş! Poliţiştii i-au recuperat cel de-al doilea instrument muzical