HP a lansat noua gamă de multifuncţionale HP

HP a prezentat un portofoliu extins de multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage, o gamă nouă de cinci modele care le oferă clienţilor mai multe variante să la un preţ mult mai accesibil, prezentând şi o serie de inovaţii tehnologice cum ar fi posibilitatea de a imprima direct wireless fără a te mai conecta într-o reţea.

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 13:13
HP a lansat noua gamă de multifuncţionale HP

•             Multifuncţionalul HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One face imprimarea, scanarea şi copierea oricăror documente mult mai uşoară, oferindu-le, în acelaşi timp, utilizatorilor documente şi imagini imprimate de calitate, la un cost de imprimare redus.

•             Noile multifuncţionale HP Deskjet Ink Advantage 3525 şi 5525 e-All-in-One  includ opţiunea de conectare HP wireless direct, care le permite utilizatorilor să imprime direct de pe orice dispozitive mobile care beneficiază de conexiune wireless, fără a necesita conectarea la reţeaua wireless sau utilizarea unui router.

•             Multifuncţionalele HP Deskjet Ink Advantage 4615 şi 4625 e-All-in-One le dau utilizatorilor posibilitatea să imprime, să scaneze, să copieze, să trimită sau să primească prin fax orice documente, în timp ce îşi reduc consumul de energie electrică cu până la 40% datorită opţiunii de programare a perioadelor de timp de funcţionare.

Tehnologii în premieră

Multifuncţionalele HP Deskjet Ink Advantage 3525 şi 5525 e-All-in-One includ mai multe tehnologii care reprezintă o noutate absolută pe piaţă, o dovadă în plus a eforturilor companiei de a răspunde nevoii clienţilor de a fi mai mobili şi de a ţine pasul cu tendinţele de digitizare. Astfel, utilizatorii pot:

•             Să imprime cu uşurinţă de pe orice dispozitiv mobil ce beneficiază de conexiune wireless fără să necesite conectarea la o reţea sau utilizarea unui router datorită opţiunii HP wireless direct printing (1)

•             Să imprime de oriunde s-ar afla cu ajutorul HP ePrint(4)

•             Să scaneze documente şi să le trimită direct pe email fără să mai necesite conectarea la un PC