HP lansează în România ultrabook-ul Folio GALERIE FOTO

HP aduce în România modelul HP Folio, primul Ultrabook din portofoliul companiei având o autonomie a bateriei 9 ore de lucru, cea mai mare autonomie a bateriei de pe piaţă mondială de ultrabook-uri.

15 mart. 2012, 15:03

„Această categorie de produse deschide noi posibilități de lucru sau divertisment și va reprezenta, cu siguranță, o alegere interesantă atât pentru companiile care vor să le ofere angajaților mai multă libertate de mișcare și de organizare a modului în care lucrează, cât şi pentru utilizatorii individuali care vor să se mişte în voie”, a spus Tiberiu Dobre, HP PSG Romania Country Manager.

Cu o grosime de nici 18 mm și un display Brightview HD(2) cu diagonală de 13,3 inci, HP Folio13 cântărește doar 1,5 kg.

Pentru acei utilizatori care trebuie să lucreze în condiţii cu iluminare slabă, HP Folio13 e prevăzut şi cu o tastatură retroiluminată. O gamă variată de port-uri, inclusiv porturi pentru conexiuni RJ-45 și USB 3.0, le oferă utilizatorilor flexibilitatea de a se conecta uşor la informaţia de care au nevoie.  În plus, HP Folio13 încorporează un hard-disk SSD de 128 GB(5) ce asigură timpi scurți de răspuns și un plus de fiabilitate.

HP Folio poate fi configurat să susțină diferite sisteme de operare Microsoft Windows®, inclusiv Windows 7 Professional. O garanție de trei ani de zile este disponibilă pentru toţi utilizatorii care aleg opțiunea HP Care Pack.

Ultrabook-ul este disponibil la distribuitorii autorizați HP din ţară şi pe www.hpbrandstore.ro la prețul de 4.999 RON.