Hugh Jackman își ia adio de la nevastă! Unul dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă renunță la femeia cu 13 ani mai în vârstă. Ce a declarat starul de la Hollywood

Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood s-a destrămat după nu mai puțin de 27 de ani de mariaj. Unul dintre cei mai sexy bărbați ai planetei este acum singur, după ce și-a petrecut o bună parte din viață alături de femeia cu 13 ani mai în vârstă decât el.

15 sept. 2023, 22:20

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, au anunțat drumurile lor au luat-o pe căi separate, după 27 de ani de căsnicie.

„Am fost binecuvântați să împărțim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de dragoste. Călătoria noastră se schimbă acum, și am decis să ne despărțim pentru a urmări creșterea individuală,” au declarat cuplul într-o declarație obținută de PEOPLE vineri.

Citește și: Veste groaznică pentru Hugh Jackman! Actorul din Wolverine e iar suspect de cancer: „Tocmai mi-au făcut două biopsii” 

„Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate pentru noi. Abordăm acest capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră și faptul că respectați intimitatea noastră în timp ce familia navighează prin această tranziție în viețile noastre.”


Fostul cuplu a semnat declarația cu „Deb și Hugh Jackman”, adăugând: „Aceasta este singura declarație pe care o vom face.”

Hugh Jackman și Deborra au împreună doi copii: Oscar, în vârstă de 23 de ani, și Ava, în vârstă de 18 ani.

La 67 de ani, blondina australiană este cu 13 ani mai în vârstă decât Hugh, are are vârsta de 54 de ani, și au declarat anterior că nu au petrecut niciodată mai mult de două săptămâni separat de la nunta lor din 1996.

„Deb, ea era o mare vedetă… M-au luat și Deb era în scaunul din față al mașinii. Nu voi uita niciodată”, a spus Hugh, în vârstă de 54 de ani, pentru PEOPLE în 2017, referindu-se la prima lor întâlnire.

„Ea și-a dat jos centura de siguranță, s-a întors spre mine, și-a dat jos ochelarii de soare și a spus, ‘Salut, sunt Deborra-lee Furness, încântată să te cunosc.’ Îmi amintesc că m-am gândit, ‘Îmi place fata asta.'”

În luna aprilie, cuplul a sărbătorit cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei lor, iar starul de la Hollywood, care a interpretat celebrul personaj Wolverine, a postat un omagiu călduros soției sale.

„Te iubesc, Deb. Astăzi este a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 de ani! Te iubesc atât de mult”, a scris actorul pentru cei 79,1 milioane de urmăritori ai săi de pe rețelele sociale.

„Împreună am creat o familie frumoasă. Și viața. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, îndrăzneala, simțul tău de aventură și loialitatea sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea.”

Cu toate că este fără îndoială mai cunoscut decât soția sa, Deborra-Lee avea deja 20 de filme la activ în momentul în care ea și Jackman s-au întâlnit, jucând împreună în serialul ABC de 10 episoade „Correlli” din 1995, ea interpretând rolul unei psiholoage de închisoare și el pe cel al unui deținut cu leziuni cerebrale.

În 2000, cei doi l-au adoptat pe fiul lor Oscar Maximilian, care acum are vârsta de 23 de ani, iar în 2005 au adoptat-o pe fiica lor, Ava Eliot, care are acum 18 ani.

Citește și: Dorel Vişan: „S-a întors mașina lumii. Azi, tot ce a fost defect a devenit virtute și invers”