Veste groaznică pentru Hugh Jackman! Actorul din Wolverine e iar suspect de cancer: „Tocmai mi-au făcut două biopsii” 

Coşmar pentru Hugh Jackman. Actorul, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost supus unor noi biopsii pentru a afla dacă are din nou cancer. Cunoscutul actor a mai fost diagnosticat de șase ori cu cancer de piele.

04 apr. 2023, 16:26
Veste groaznică pentru Hugh Jackman! Actorul din Wolverine e iar suspect de cancer: „Tocmai mi-au făcut două biopsii” 

Actorul australian Hugh Jackman a dezvăluit că este supus mai multor teste pentru cancer de piele, el îndemnându-i pe oameni să își facă controale de rutină și să se protejeze de soare, conform BBC.

Având un bandaj pe nas, actorul în vârstă de 54 de ani a transmis un mesaj video în care spune că va afla în următoarele zile rezultatele unor teste pe care le-a făcut pentru cancer de piele.

Drama neștiută a Anei Morodan. Contesa Digitală a fost abandonată la 14 ani. ”A murit de cancer în brațele ei”

În mesajul său video, actorul australian a spus că medicul său a observat „lucruri mici care ar putea fi sau nu carcinoame cu celule bazale”. Carcinomul bazocelular este cel mai cunoscut tip de cancer de piele, putând fi cauzat de supraexpunerea la soare. Tratamentul pentru cancerul de piele non-melanom are succes în 90% din cazuri, potrivit NHS.

”Tocmai mi-au făcut două biopsii”

Hugh Jackman a apărut cu un plasture pe nas, pe Twitter, îndemnându-și fanii să nu uite de factorul de protecție solară. Actorul din Wolverine a povestit prin ce trece în aceste momente, despre faptul că și-a făcut iarăși două biopsii, la îndemnul medicului Iron, potrivit DailyMail.

”Tocmai mi-au făcut două biopsii. Tocmai am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunat. În două, trei zile aflu rezultatul și vi-l spun. Vă reamintesc însă că acest carcinom bazocelular este cel mai puțin periculos cancer.”

Hugh Jackman spune că speră ca experiența prin care trece să le amintească oamenilor să se protejeze de soare: „Vă rog să nu uitați de protecția solară! Pur și simplu nu merită să riscați, indiferent cât de mult v-ați dori un bronz. Credeți-mă!”. Și în 2015 Jackman a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de piele.

Doliu în televiziune, a murit la 53 de ani! Îndrăgitul prezentator se pare că avea cancer pulmonar

Născut în Sydney, Hugh Jackman este cunoscut pentru rolul lui Wolverine din X-Men.

De ce vorbește despre carcinoamele sale bazocelulare
Hugh a explicat cum a fost deschis în trecut cu privire la sperieturile sale legate de cancerul de piele, adăugând că nu îl deranjează atâta timp cât le reamintește oamenilor să poarte protecție solară. „Știu că m-ai mai auzit vorbind despre carcinoamele mele bazocelulare. Voi continua să vorbesc despre ele, dacă va fi nevoie’, a scris el. „Și dacă îi amintește chiar și unei singure persoane să-și pună protecție solară cu un SPF ridicat, atunci sunt fericit.

Actorul crede că plătește prețul orelor de stat în soare fără protecție SPF

Hugh Jackman crede că plătește acum prețul orelor de stat în soare acum 25 de ani, fără protecție SPF. El a declarat pentru ABC News în 2015 că copilăria lui „a fost în aer liber” și că unguentele de protecție precum crema de protecție solară nu au fost o prioritate în familia sa.

„Nu cred că tatăl sau mama mea nu au cumpărat vreodată sau ne-au pus să-l aplicăm (unguentul)”, a spus el. „Lucrurul pe care mi-l amintesc cel mai mult, regula despre a fi în aer liber era că nu ai voie să înoți în decurs de o jumătate de oră după ce ai mâncat… și nu este adevărat”.

El a continuat să îi îndemne pe fani, mai ales înainte de vară pentru cei din emisfera nordică, să fie în siguranță atunci când ies la soare.

„Vă rog să purtați protecție solară. Pur și simplu nu merită”, a spus el. Hugh Jackman, starul Wolverine și-a îndepărtat până în 2017 șase bucăți de ten afectate de cancerul de piele. Și au avut evoluție rapidă, pe parcursul a doi ani. În 2021 a primit iarăși o suspiciune de cancer de piele, însă cu un rezultat al biopsiei neconcludent.