Hugh Jackman joacă rolul unui broker în dormitor

Actorul Hugh Jackman se îmbracă precum un agent de bursă pentru a îndeplini o fantezie a soţiei sale, în momentele de intimitate, a declarat chiar aceasta.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 15:07
Hugh Jackman joacă rolul unui broker în dormitor

Deborra-Lee Furness, care este măritată cu Jackman de 15 ani, a mărturisit că viaţa lor de cuplu este condimentată prin interpretarea unor roluri, relatează contactmusic.com.

„Tot timpul am spus că m-aş mărita cu o persoană raţională, ca un agent de bursă. Aşa că el (Hugh Jackman – n.r.) se îmbracă aşa pentru această fantezie a mea, din când în când”, a declarat Deborra-Lee Furness pentru New York Post.

Deşi ea este obişnuită să îl vadă pe starul hollywoodian sărutând alte femei pe ecran, băiatul lor, Oscar, în vârstă de 11 ani, a fost uluit când şi-a văzut tatăl sărutând-o pe Evangeline Lilly în „Real Steel”.

Jackman a povestit că se uita la film cu soţia şi fiul său, iar acesta a rămas cu privirea fixată pe ecran la scena în care actorul o sărută pe Lilly şi i-a spus apoi tatălui: „O să ai probleme”.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness mai au o fiică, Ava, în vârstă de şase ani.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din „The Boy From Oz”, are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum „Cod de acces: Swordfish”, franciza „X-Men” şi „Van Helsing”, sau romantice – „Australia” (2008). Actorul a mai putut fi văzut în „Prestigiul”, „Fântâna” şi în „Bomba zilei/ Scoop”, de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson.