Hugo Chavez către Obama: Eşti un clovn! Eşti o ruşine pentru toţi oamenii aceştia, lasă-ne în pace!

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, consideră că omologul său american este un "clovn" şi îi cere acestuia să lase Venezeula în pace, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 08:29
Hugo Chavez către Obama: Eşti un clovn! Eşti o ruşine pentru toţi oamenii aceştia, lasă-ne în pace!

„Domnul Obama a venit să ne critice; (…) Obama, ocupă-te de afacerile tale, dedică-te ţării tale pe care ai dus-o la dezastru (…) Nu fi atât de iresponsabil. Clovnule! Eşti un clovn!”, a declarat preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, în timpul unei intervenţii televizate de postul naţional VTV.

Barack Obama şi-a arătat preocuparea faţă de acţiunile guvernului condus de Chavez, care, în aprecierea lui, „îngrădesc drepturile populaţiei” şi „ameninţă valorile democratice”.

Chavez consideră că lui Obama ar trebui să îi fie „ruşine” căci guvernarea sa a dus la „frustrări imense” în mijlocul comunităţilor sărace şi afro-americane din SUA, dar şi în rândul ţărilor africane care au crezut în el la momentul alegerilor.

Hugo Chavez a ajuns la putere în 1999. El acuză constant amestecul americanilor în afacerile interne ale ţării, cât şi de finanţare a forţelor de opoziţie din guvernul său.