Huidu a cerut documente de la clinica din Viena unde a fost internat

Şerban Huidu a fost citat să se prezinte, vineri, la Parchetul Judecătoriei Braşov pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă, în urma accidentului pe care l-a provocat pe DN 1. Avocatul lui Şerban Huidu a declarat că realizatorului TV i s-a transmis să aducă mai multe acte medicale, inclusiv din Austria unde a fost internat după accidentul la schi, care să ateste că era apt să conducă.

RomaniaTV.net
20 oct. 2011, 10:36
Huidu a cerut documente de la clinica din Viena unde a fost internat

Şerban Huidu este aşteptat vineri la sediul Parchetului Judecătoriei Braşov pentru a-i fie adusă la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Braşov, prim-procurorul Carmina Reit, lui Şerban Huidu i-a fost trimisă o citaţie, în urmă cu câteva zile , prin care este chemat la audieri, vineri, de la ora 09.30.

„A fost citat şi probabil că va veni. Nu cred că se pune problema să fie nevoie să fie adus”, a declarat pentru MEDIAFAX prim-procurorul Carmina Reit.

Ion Mînjină, avocatul lui Şerban Huidu, a declarat, la rândul său, că realizatorului TV i s-a comunicat să aducă mai multe documente medicale care să ateste faptul că era apt pentru a conduce autovehicule , iar în prezent aşteaptă documente medicale de la clinica din Viena unde Huidu a fost spitalizat în urma accidentului de schi.

„I s-a transmis să fie aduse documente medicale, iar în măsura în care le are le va prezenta. Mai trebuie să vină nişte documente şi din Austria, pe care le-am solicitat (…) Este foarte afectat de tot ce s-a întâmplat, iar asta nu trece de la o zi la alta”, a precizat avocatul Ioan Mânjină.

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, marţi, urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane. În dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal din cauza rupturilor de organe interne.