Huidu, acuzat că a vrut să-şi facă reclamă de fiul uneia dintre victimele accidentului VIDEO

Şerban Huidu este acuzat de fiul uneia dintre victimele accidentului pe care l-a provocat că a vrut să-şi facă reclamă când i-a oferit bani! Mircea Balogh a spus că fostul realizator TV i-a oferit câte 1.500 de lei lunar, echivalentul salariului tatălui mort în accidentul din octombrie, doar ca să dea bine în faţa instanţei. Bărbatul a refuzat banii şi cere acum 400000 de euro despăgubiri morale, care se adaugă la alţi 400.000, ceruţi de familia unei alte victime.

RomaniaTV.net
23 iun. 2012, 08:04
Huidu, acuzat că a vrut să-şi facă reclamă de fiul uneia dintre victimele accidentului VIDEO

Huidu este acuzat că a vrut să-şi facă reclamă de fiul uneia dintre victimele accidentului. Fiul unei victime susţine că Şerban Huidu a vrut să-i ofere câte 1.500 de lei pe lună, echivalentul salariului victimei, pentru a-şi face reclamă.

„Ţinea cu insistenţă să ne dea banii ca să-şi facă reclamă în presă”, a declarat fiul lui Balogh, una dintre victime.

Fiul lui Ştefan Balogh spune, însă, că nu a acceptat banii şi a închis acel cont în care i-ar fi virat Cârcotaşul. El vrea acum 400 de mii de euro daune morale. De asmenea, şi familia unei alte victime cere aceeaşi sumă de bani pentru accident. Şerban Huidu a avut primul termen în procesul penal în urmă cu două zile. El a venit la proces sobru îmbrăcat, foarte serios şi tăcut.

Procurorii au cerut doar închisoare cu suspendare pentru Huidu, iar acesta a fost de acord cu pedeapsa. Familiile victimelor au cerut, însă, închisoare cu executare. Procesul privind daunele morale va începe în toamnă.

În accidentul produs de Şerban Huidu şi-au pierdut viaţa trei persoane.