HUIDU, primele declaraţii despre divorţ

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au reuşit să treacă cu bine peste problemele care i-au făcut pe unii să creadă că divorţul este iminent. Cei doi au o relaţie de cuplu normală, cu bune şi cu rele, astfel că nici nu se poate vorbi despre o despărţire.

08 oct. 2014, 08:57

Giulia Anghelescu a declarat, într-un interviu acordat ziarului „Libertatea„, că s-a exagerat pe seama acestui subiect. „A fost o situaţie exagerată şi, indiferent de ce aş fi spus, toată lumea avea deja o părere despre asta. Am spus şi atunci şi vă spun şi acum că nu s-a pus problema să divorţăm, dar că în orice cuplu avem discuţii, avem momente în care ne certăm, dar nimic ieşit din comun. Suntem doi oameni cu bune şi cu rele şi este normal să existe dificultăţi că în orice altă relaţie.”, a declarat Giulia pentru sursa citată, dând asigurări că între ea şi soţul ei nu s-a schimbat nimic.

Familia lui Şerban Huidu a primit o nouă lovitură. Necazurile se ţin lanţ

Vlad Huidu şi Giulia Anghelescu s-au căsătorit în anul 2012, după o relaţie de cinci ani, în urma căreia a rezultat şi o fetiţă, Antonia Sabina. De altfel, ei au organizat nunta şi botezul fiicei lor în aceeaşi zi.

Citeşte şi ŞERBAN HUIDU, aşa cum nu l-ai văzut de la accident. RÂDE şi GLUMEŞTE cu prietenii la TERASĂ