Huliganul care l-a lovit pe fotbalistul George Galamaz a fost trimis în judecată

Suporterul care, drogat fiind, l-a lovit în timpul unui meci pe fotbalistul George Galamaz a fost deferit justiţiei de către procurorii DIICOT, Dragoş Enache urmând a fi judecat în stare de arest preventiv.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 11:43
Huliganul care l-a lovit pe fotbalistul George Galamaz a fost trimis în judecată

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Dragoş Petruţ Enache, în vârstă de 25 de ani, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, deţinere de droguri de mare risc pentru consumul propriu şi lovire sau alte violenţe.

Pe 30 octombrie 2011, în incinta Stadionului „Ilie Oană” din municipiul Ploieşti, în timpul meciului oficial Petrolul Ploieşti-Steaua Bucureşti, Dragos Petruţ Enache, care anterior consumase ecstasy – drog de mare risc, a pătruns pe gazon şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe George Galamaz. Acesta a suferit o fractură de pomete şi nu a mai putut continua meciul,iar pentru recuperare a avut nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Urmare acestui incident, din cauza violenţei cu care s-a manifestat inculpatul, s-a creat panică în rândul suporterilor, fiind tulburate grav liniştea şi ordinea publică. Din galeria Petrolului s-a aruncat în teren cu torţe, una dintre ele lovindu-l pe portarul stelist Ciprian Tătăruşanu, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului şi evacuarea suporterilor.

Tribunalului Prahova se va pronunţa asupra vinovăţiei tânărului.