Huliganul de la Ploieşti era beat şi drogat

Probele de sânge prelevate de medicii de la Spitalul Judeţean Ploieşti relevă că agresorul lui Galamaz a consumat amfetamine înainte de a intra pe stadion.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 09:07
Huliganul de la Ploieşti era beat şi drogat

Dragoş Enache, suporterul Petrolului care a intrat pe terenul de joc la meciul cu Steaua şi l-a lovit pe George Galamaz cu boxul în ureche, a consumat droguri înainte de comiterea gestului.

Informaţia este publicată de site-ul observatorulph.ro, care adaugă că, după ce a fost reţinut de jandarmi, Enache a fost condus la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde i s-au recoltat probe de sânge. Rezultatele preliminare au arătat că huliganul consumase amfetamine înainte de a intra pe stadion. De asemenea el le-a mai declarat medicilor că înaintea paretidei a consumat mai multe beri.

Amfetaminele sunt substanţe considerate droguri de mare risc. Ele măresc viteza de reacţie a corpului, fac inima să lucreze mai repede şi pompează adrenalina în sistem. Consumatorul devine energic, cu pupilele dilatate,  sigur de sine, superior, atitudine afişată de Enache în timpul atacului asupra lui Galamaz.