Hunedoara. 11 persoane, între care 3 copii, intoxicate cu fum într-un incendiu

Unsprezece persoane, între care trei copii şi o gravidă, au fost transportate vineri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului municipal din Hunedoara, cu forme uşoare de intoxicaţie cu fum, după ce în blocul în care locuiau a izbucnit un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

07 iun. 2019, 12:23
Hunedoara. 11 persoane, între care 3 copii, intoxicate cu fum într-un incendiu

Incendiul a avut loc într-un apartament dintr-un bloc din Hunedoara, iar din cauza cantităţii mari de fum degajate pe casa scării pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Incendiu puternic la o firmă de dezmembrări auto. Doi muncitori cu arsuri grave, duşi la spital VIDEO

„Dintre acestea, şapte adulţi, o gravidă şi trei copii intoxicaţi uşor cu fum şi cu atacuri de panică au fost transportaţi la UPU Hunedoara”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

La faţa locului au intervenit cinci ambulanţe, patru maşini de stins incendii şi o autospecială de transport victime multiple.

Pompierii militari au lichidat incendiul în câteva minute, focul manifestându-se în interiorul unui apartament în care se aflau diverse obiecte ce s-au aprins de la flăcări.

Din cauza incendiului, s-au degradat instalaţiile electrice de pe casa scării şi au fost afectate uşile de la apartamentele învecinate celui în care a apărut focul.

Pompierii militari vor stabili cauza care a dus la producerea incendiului.