I-a cumpărat soției cadoul la care visa, iar ea părea atât de fericită când a văzut surpriza. Bărbatul a avut parte însă de șocul vieții lui: Nu m-am așteptat nicio secundă la asta!

Tuturor ne place sentimentul de a fi răsfățați de ziua noastră, dar nu mulți dintre noi ar merge atât de departe încât ar lua bani de la cei dragi pentru a-și cumpăra propriile cadouri.

13 oct. 2021, 19:58
I-a cumpărat soției cadoul la care visa, iar ea părea atât de fericită când a văzut surpriza. Bărbatul a avut parte însă de șocul vieții lui: Nu m-am așteptat nicio secundă la asta!

Totuși, exact asta a făcut o femeie, iar soțul ei îi cere explicații după ce a luat 900 de dolari (660 de lire sterline) din contul său bancar pentru a-și cumpăra un colier, chiar dacă bărbatul îi cumpărase deja o brățară.

Omul a spus că soția lui a cerut brățara de 300 de dolari (220 GBP) de ceva timp și a fost „extrem de încântată” când a primit-o.

„Ziua de naștere a soției mele a fost acum câteva săptămâni. Era foarte sinceră și vocală în ceea ce-și dorea și era brățara SL cu catarame. Am cumpărat-o pentru ea și m-a costat 300 de dolari folosind banii mei (nu ne cumpărăm reciproc cadouri folosind contul comun). Din moment ce banii nu erau puțini, acest cadou mi-a rupt spatele, dar totuși, am vrut să se simtă apreciată de ziua ei. „I-am dat brățara și a fost încântată. A spus că o adoră și a pus-o imediat.”, a mărturisit bărbatul.

Citește și: Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a, după înmormântarea Prinţului Philip. Ea şi-a reluat îndatoririle oficiale după zilele de doliu. Cum arată
Cei doi au sărbătorit ziua onomastică într-un mod extrem de frumos, însă când noaptea s-a lăsat, bărbatul a avut parte de o surpriză și a descoperit că femeia și-a cumpărat colierul, tot din banii lui.

Când a fost întrebată de ce a recurs la acest gest,  aceasta a spus că „nu era sigură” dacă soțul ei avea de fapt să-i ia un cadou – așa că a făcut treaba pentru el.

Bărbatul a adăugat: „Mai târziu, în acea noapte, am aflat că soția mea a cumpărat un colier de 900 de dolari folosind contul meu. Am întrebat de ce și-a cumpărat un cadou știind că i-am cumpărat deja unul și am întrebat de ce mi-a folosit banii. Ea a spus nervoasă că nu este sigură că voi lua ceva pentru ziua ei, așa că a planificat înainte și a cumpărat colierul.”

Cei doi au căzut de acord să înapoieze colierul, însă femeia îl tot acuză că este egoist și zgârcit!

Citește și: Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Naşa a fost prietena ei, Alina Ceuşan