I-a dărâmat casa cu BMW-ul! Ce replică i-a dat o şoferiţă beată păgubitului ajuns în ruine FOTO

O adolescentă britanică "ciupită" de la prea multă şampanie l-a şocat pe propietarul unui case pe care i-a dărâmat-o cu automobilul ei decapotabil. Tânăra arogantă i-a dat o replică ce l-a uimit pe bietul om care s-a trezit brusc fără agoniseala de-o viaţă.

08 iul. 2013, 21:01

Laura Binch, o britanică de 19 ani, fiica unui milionar, a băut cam multă şampanie cu prietenii şi, în aburii alcoolului, tânăra s-a urcat la volanul automobilului ei, un BMW decapotabil, şi a început să gonească prin oraş, cu cei doi invitaţi cu care se distrase acasă la ea. Fata voia să-şi continue distracţia la un local al cărui proprietar era chiar tatăl ei.

După ce a mai băut câteva phare, personalul localului „a închis robinetul”, iar fata s-a supărat. A plecat nervoasă din local, s-a urcat în automobilul său şi a prins viteză. Dar nu pentru mult timp, pentru că a pierdut direcţia şi a „ras” câteva faţade de case, oprindu-se în sufrageria casei lui Matthew Fleming, care viziona în acel moment o emisiune la televizor. Bărbatul a rămas perplex când s-a trezit brusc în ruine şi cu o barieră de protecţie înfiptă în canapeaua pe care era aşezat, barieră pe care tânăra o acroşase cu maşina.

Când proprietarii caselor avariate de maşina ei i-au cerut explicaţii, Laura a devenit arogantă şi agitată şi a încercat chiar să îi smulgă telefonul din mână unuia dintre proprietarii păgubiţi care voia să sune la Poliţie. „Ştiţi cine este tatăl meu? Este bogat!”, le-a strigat ea celor cărora le avariase casele.

Tatăl ei este milionar şi conduce o companie imobiliară.

Tânăra a fost dusă la poliţie ca să dea expicaţii. A fost judecată şi i s-a dat interdicţie de mai conduce timp de 2 ani şi va fi supusă unui alt examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere. Ea şi-a recunoscut faptele şi a fost trimisă într-o instituţie pentru delincvenţii tineri. În momentul când a produs accidentul Laura avea o alcoolemie de 1,27. Limita legală este de 0,80.