I-a oferit FOSTEI NEVESTE un cec de 1 MILIARD de dolari. Motivul pentru care aceasta a refuzat suma FOTO

Miliardarul Harold Hamm, directorul executiv al unei companiei petroliere din America, este în atenţia presei după ce a fost implicat într-unul dintre cele mai costisitoare divorţuri din SUA. Dorind să ajungă la o înţelegere cu fosta lui soţie, el i-a trimis un cec de aproape un miliard de dolari, însă femeia l-a refuzat.

07 ian. 2015, 12:55

Bărbatul a scris un cec de mână în valoare de 1 miliard de dolari, mai exact 974,8 milioane de dolari pentru fosta sa soţie, prin intermediul avocaţilor ei, potrivit Daily Mail.

Astfel, Harold Hamm s-a arătat dispus să plateasca echivalentul în bani al tuturor proprietăţilor şi bunurilor pe care le deţine, aşa cum a fost obligat de o decizie a instanţei. Cu toate acestea, oferta a fost refuzată de fosta lui soţie, prin intermediul avocaţilor ei deoarece suma a fost considerată prea mică. Mai mult, până acum, femeia a primit peste 20 de milioane de dolari.

Citeşte şi ESTE DISPONIBIL! Un fost membru al trupei Guns N’ Roses a DIVORŢAT FOTO

Doamna Arnall, prin intermediul avocaţilor ei, a declarat că refuză oferta deoarece i-ar aduce un prejudiciu de imagine„, a declarat avocatul miliardarului printr-un email.

Inedit este faptul că atât Sue Ann Arnall, cât şi Harold Hamm au contestat decizia instanţei, urmând ca apelurile să se judece la Curtea Supremă din Oklahoma. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 26 de ani, atunci când compania lui Hamm valora doar 50 de milioane de dolari, ajungând în prezent să valoreze peste 18 miliarde de dolari.