I-au cedat nervii în anchetă. Un ofiţer de poliţie s-a sinucis după ce a fost acuzat că i-a furat superiorului său ochelarii de soare

İsmail Zeybek, un ofițer de poliție în vârstă de 46 de ani, din provincia Ege, districtul Çeșme, din İzmir, s-a sinucis după ce a fost acuzat că i-a furat ochelarii de soare superiorului său în urmă cu câteva zile.

31 mart. 2021, 21:25
I-au cedat nervii în anchetă. Un ofiţer de poliţie s-a sinucis după ce a fost acuzat că i-a furat superiorului său ochelarii de soare

Potrivit rapoartelor poliției, adjunctul șefului secției de poliție Alaçatı a depus recent o plângere oficială la procuratura provincială, spunând că ochelarii de soare i-au fost furați în timp ce se afla locul de muncă. Ca urmare a faptului că plângerea a fost depusă de un ofiţer, procurorul a cerut jandarmeriei locale să investigheze cazul cu atenţie maximă, iar când au fost verificate camerele de supraveghere ale secției de poliție Zeybek a fost văzut intrând în biroul adjunctului.

Jandarmii au pornit atunci imediat spre casa lui Zeybek, iar la percheziţii au găsit în sufragerie o pereche de ochelari de soare. Cu toate acestea, Zeybek, ofiţer cu vechi state în poliţie, cu o vechime de 21 de ani în serviciul public, a dovedit că respectivii erau ochelarii lui de soare, arătând o chitanță doveditoare în acest sens.

Citeşte şi Un bărbat din Turcia şi-a omorât soţia gravidă. Motivul pentru a împins-o într-o prăpastie

Mai mult, însuşi adjunctul de şef de secţie a recunoscut, la rândul său, că ochelarii de soare găsiți la casa lui Zeybek nu sunt ai lui. Cu toate acestea, Zeybek s-a simțit extrem de jignit că a fost anchetat de jandarmerie și s-a sinucis, împușcându-se cu pistolul, la sfârșitul zilei de duminică, 28 martie.

O zi mai târziu, pe rețelele de socializare s-a vehiculat ideea că ochelarii de soare ai adjunctului au fost găsiți în cafeneaua secției de poliție, dar oficialii au dezminţit afirmaţiile. „Ancheta este în curs”, a transmis Direcția Generală a Securității Statului, într-o declarație din 30 martie, citată de cotidianul Hurriyet.

Citeşte şi Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia