I-au fost amputate toate cele patru membre, după ce a acuzat simptome asemănătoare gripei

O adolescentă din SUA, al cărui corp a fost distrus de meningită, a avut toate cele patru membre amputate și suferă de arsuri grave la nivelul pielii.

30 mart. 2013, 17:59
I-au fost amputate toate cele patru membre, după ce a acuzat simptome asemănătoare gripei

Kaitlyn Dobrow, în vârstă de 18 ani, a fost supusă la nouă intervenţii chirurgicale, după ce a fost internată în spital cu simptome asemănătoare gripei.

Ea a suferit, de asemenea, arsuri severe ale pielii, fiind internată într-o unitate medicală specializată la UC Irvine Medical Centre din California, potrivit DailyMail.

Kaitlyn a fost diagnosticată cu boala meningococica, care cauzează meningita și infecţii ale sângelui. Acesta este fatală în unul din zece cazuri.

Mama ei a spus că fiica ei s-a simțit rău în urmă cu o lună și că era atât de slăbită de la simptomele asemănătoare gripei încât nu mai putea să se ridice din pat.

După ce a fost dusă de urgenţă la spital, starea s-a deteriorat atât de mult încât familia ei a crezut ca s-ar putea să moară.

Pentru a-i salva viața și a opri răspândirea bolii, ambele mâini și picioare au fost amputate. Picioarele i-au fost amputate mai jos genunchi în timp ce brațele ei au fost amputate sub cot.

Medicii i-au avertizat familia că ea ar putea avea nevoie de şi mai multe intervenţii chirurgicale.

Kaitlyn Dobrow are însă o stare de spirit bună şi este optimistă cu privire la diagnosticul ei.


loading...