Îşi cauta iubit după ce a rămas paralizată. Incredibil ce propunere i s-a făcut!

O femeie din Ţară Galilor, care a rămas paralizată de la brâu în jos, în urma unui accident care i-a schimbat viaţa, încearcă să îşi găsească un iubit la un an de la tragicul eveniment.

10 sept. 2017, 11:29

Francesca Antoniazzi, în vârstă de 27 de ani din Bangor, a rămas paralizată după ce şi-a fracturat coloana în urmă unei căzături. Înaintea incidentului, tânăra obişnuia să meargă la sala de forţă de 5 ori pe săptămână şi îi plăcea să socializeze cu prietenii ei, relatează The Sun.

Francesca îşi aminteşte: „Am fost devastată, dar pe de altă parte, mi-am dat seama că nu am cum să schimb situaţia şi am acceptat-o. Ce poţi să faci? Perioada petrecută în spital devenise plictistoare şi aflasem că urmă să îmi petrec următoarele 6 luni acolo. Mi-am propus să plec mai devreme.”

De când s-a întors la muncă, Francesca speră că handicapul ei nu va fi un impediment şi îşi va găsi un iubit. Ea nu a mai avut nicio relaţie de când s-a petrecut incidentul şi speră să se îndrăgostească din nou.

Ea a adăugat: „Nu vreau să rămân singură. Mi-e teamă că din cauza dizabilităţii mele o să se întâmple asta. Oamenii mă asigura că nu se ve întâmplă asta, dar mă tot gândesc la acest lucru.”

Tânăra a primit o propunere de a participa la o emisiune numită The Undateables, show-ul unde sunt invitate persoanele cu dizabilităţi fizice sau mentale, pentru a îşi găsi sufletul pereche.

Totuşi, Francesca s-a simţit jignită de această propunere: „Nu am urmărit emisiunea, dar nu cred că e cazul să apelez la aşa ceva, doar pentru că mă aflu într-un scaun cu rotile. Această invitaţie m-a făcut să îmi pierd încrederea în mine. Faptul că mă aflu într-un scaun cu rotile, mă face neatrăgătoare, fără posibilitatea de a-mi găsi sufletul pereche?!”

Sursa: stirileprotv.ro