I s-a FĂCUT RĂU la UN EVENIMENT! Carmen de la Sălciua, la un PAS DE LEŞIN! Medicii au intervenit de urgenţă FOTO

Concertele tot mai dese şi ritmul infernal în care munceşte, în ultima perioadă, şi-au pus amprenta asupra lui Carmen de la Salciua. Sâmbătă seara, cântăreţei i s-a făcut rău la un concert susţinut în Oradea şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
30 dec. 2018, 12:38

Carmen de la Sălciua are din nou probleme de sanatate! Dupa ce in urma cu doua luni a ajuns de urgenta la spital, vedeta a clacat din nou. Carmen a fost la un pas sa lesine pe scena, sambata seara, chiar la un eveniment unde a fost invitata sa cante.

Oboseala si orele pierdute pe drumuri si-au spus cuvantul. Sambata seara, Carmen de la Sălciua a fost invitata sa cante la un botez din Oradea si chiar daca a simtit cum ii fuge pamantul de sub picioare, artista si-a onorat contractul. In timp ce canta, artistei i s-a facut rau, iar cei prezenti au chemat de urgenta o ambulanta. Medicii ajunsi la fata locului i-au facut artistei o perfuzie si au plecat, artista continuandu-si programul artistic.

„S-a simtit foarte rau. Din cauza oboselii, are un program foarte incarcat si s-au acumulat toate. Pana pe 12 ianuarie are zilnic evenimente. Ore nedormite, oboseala, drumuri peste tot. Probabil a facut o criza de bila. Dupa eveniment probabil va merge la spital”, a declarat o persoana din anturajul artistei.