IADUL BUCATARILOR 2015: Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea le dau sfaturi gospodinelor

Iadul Bucătarilor, cu tot cu cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Călălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, se întoarce la Antena 1. 

04 mart. 2015, 15:20
IADUL BUCATARILOR 2015: Dumitrescu, Scărlătescu şi Bontea le dau sfaturi gospodinelor

Iadul bucătarilor revine. Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu şi Chef Sorin Bontea vor băga frica în concurenţi şi în acest an. De data aceasta, pretendenţii la premiul de 50.000 euro vor trebui să gătească şi meniuri pentru copii sau mâncare chinezească.

Ca să îi îndulcească puţin, una dintre concurente a găsit o modalitate inedită de a-şi face intrarea! A compus o poezie pentru cei trei chefi!

Dacă, chefii au apreciat sau nu poezia concurentei afli pe 9 martie de la ora 20 şi 30 minute, la Hell’s kitchen, doar la Antena 1! Cea mai tare emisiune culinare se întoarce cu două ediţii incendiare prima pe 9 martie iar a doua pe 10 martie! Aşa ceva nu ai voie să ratezi!

IADUL BUCATARILOR 2015: Sfaturi pentru gospodine de la chefi

Atunci când nu avem studii de specialitate este indicat să ascultăm sfaturile celor care se pricep la acest domeniu. Cei trei jurații Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor ne spun care sunt obiceiurile din bucătărie care îi scot din minți.

Scărlătescu: Mă enervează dulciurile pe care le fac gospodinele pentru că folosesc tone de zahăr. La noi, orice desert trebuie să implice folosirea a mult zahăr. Le-aș recomanda o salată de fructe, de exemplu, peste care să toarne un strop de Martini. Delicios!

Bontea: Faptul că nu încing tigăile, că prăjesc în ulei neîncins, că pun sare pe carne înainte ca aceasta să fie gătită, că gătesc prea mult când ar putea găti mâncare proaspăta în fiecare zi. Mă deranjează obiceiul de a cumpăra carne proaspătă și de a o congela. Nu văd rostul acestui lucru, mai ales că în ziua de azi în magazine găsești absolute orice. Este mult mai sănătos să cumpărăm carne proaspătă și să o gătim imediat.

Dumitrescu: Mă deranjează rântașurile, îngroșarea sosurilor cu făină, în general. Și faptul că în bucătăria de acasă se folosește prea mult ulei, când s-ar putea înlocui cu unt. Untul dă o savoare în plus mâncărurilor, sosurile devin mai cremoase.