IADUL BUCĂTARILOR: Ce porecle şi-au pus concurenţii de la „Hell’s Kicthen”

IADUL BUCĂTARILOR: Au stat împreună 24 de ore din 24, 7 zile din 7, au muncit împreună în bucătărie, s-au întrecut, au împărţit şi momente frumoase, dar şi vorbe acide. Între concurenţii din "Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor" s-au legat şi prietenii, au apărut şi antipatii şi aproape fiecare dintre ei a rămas cu o poreclă primită în casă, pe perioada filmărilor.

RomaniaTV.net
12 oct. 2014, 10:15
IADUL BUCĂTARILOR: Ce porecle şi-au pus concurenţii de la „Hell’s Kicthen”

IADUL BUCĂTARILOR: Valentin a primit porecla de Macho Man, fiind mereu preocupat de cum îi stă părul. Mihaela a primit numele de Rambo, de la bandana pe care a purtat-o pe cap, iar uneori ceilalţi concurenţi o strigau Sweety Mommy, pentru că a fost mereu mămoasă şi avea grijă de ceilalţi: „Probabil datorită vârstei mi-au zis aşa, din câte ştiu am fost cea mai mare din casă, sau datorită supei pe care am gătit-o pentru noi, la un moment dat, în casă. Nu mai ştiu, oricum m-am trezit cu porecla scrisă pe tabla din casă”, îşi aminteşte Mihaela.

IADUL BUCĂTARILOR. Chef Florin a aruncat 13 porţii de vită la GUNOI. Află de ce şi-a ieşit din minţi

Cu un nume precum Kinga Tanko, aceasta şi-a atras repede porecla de Unguroaica, în vreme ce moldoveanca Elena a fost alintată Lena. Frumoasa Andreea a fost imediat comparată cu Fiona, celebrul personaj de desene animate, în vreme ce Cătălin şi-a adjudecat numele de Varu’. Tavi e cel care s-a pricopsit cu porecla Microscop, atent mereu la fiecare milimetru al farfuriei, iar Dany a fost foarte des strigat Moţ, poreclă care i se trage de la un plating nu tocmai reuşit pe care l-a prezentat juraţilor.