Iadul Bucătarilor: Florina Pop, prima concurentă BOXER din istoria show-ului

Iadul Bucătarilor: Florina Pop este absolventă a Facultăţii de Agricultură şi masterandă în Dezvoltare Rurală. Pentru că studiile sunt cele mai importante, concurenta de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", în prezent urmează doctoratul. De asemenea, tânăra a mai spus în prezentarea sa pentru emisiunea culinară că box-ul este o altă paiune de a sa, în afară de cea culinară şi că datorită acestui sport a învăţat ce înseamnă victoria.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 10:51
Iadul Bucătarilor: Florina Pop, prima concurentă BOXER din istoria show-ului

Iadul Bucătarilor: Sportul şi gătitul sunt marile pasiunile ale sale. Pasiunea pentru gătit a moştenit-o de la părinţi, ambii obişnuind să gătească foarte des, iar cea pentru sport şi-a descoperit-o pe vremea adolescenţei, când încă nu ştia ce să aleagă în viaţă, potrivit Euforiatv.ro.

Iadul Bucătarilor LIVE: Elena Popa, Miss Bikini 2014, participă la Hell’s Kitchen

„De mic copil am cochetat cu bucătăria şi cel mai mult am învăţat de la mama. La nunta fratelui meu, eu m-am ocupat de toate platourile reci şi de prăjiturile pentru invitaţi, o muncă titanică, dar extrem de satisfăcătoare.

Pe lângă bucătărie, o altă pasiune a mea a fost sportul, mai exact boxul. Timp de doi ani de zile mi-am dedicat mare parte din timp şi energie practicând acest frumos sport. Boxul m-a ajutat să-mi găsesc echilibrul psihologic şi să trăiesc satisfacţia de a obţine victoria”, a declarat Florina Pop.

Citeşte şi  IADUL BUCĂTARILOR 2015: Cum au apărut concurentele „Hell’s Kitchen” în faţa juraţilor GALERIE FOTO