Ialomiţianu: Trebuie o analiză severă în PDL. Blaga să rămână la vârful partidului

Gheorghe Ialomiţianu se raliază majorităţii democrat-liberalilor din teritoriu care cer o analiză post-alegeri în cadrul PDL, însă afirmă că Vasile Blaga ar trebui să rămână în rândurile liderilor PDL.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 10:55
Ialomiţianu: Trebuie o analiză severă în PDL. Blaga să rămână la vârful partidului

„Trebuie o analiză foarte severă privind rezultatele şi strategia. Nu suntem mulţumiţi de rezultate. Eu am încredere în domnul Blaga şi domnul Blaga trebuie să rămână cel puţin în conducerea PDL acolo la vârf. Dacă PDL participa la guvernare ar fi luat mai multe voturi”, a precizat, marţi, la România TV, Gheorghe Ialomiţianu.

Fostul ministru al Finanţelor a prins încă un mandat de deputat în urma redistribuirii voturilor. Conform lui Ialomiţianu, locul al doilea pe care l-a obţinut în colegiul din Braşov se poate explica prin perioada de criză din timpul guvernării PDL.

„Am câştigat pe lege şi pe votul dat de braşoveni. Nu sunt mulţumit dar a trebuit să plătim guvernarea pe care am avut-o în perioadă de criză. Oamenii au înţeles anumite lucruri, pe altele nu le-au înţeles”,a adăugat Ialomiţianu.