Iana Sizikova, reținută la Roland Garros în ancheta privind meciul trucat contra perechii Andreea Mitu / Patricia Țig

Iana Sizikova a fost reținută, la Roland Garros, după scandalul de anul trecut de la turneul parizian privind trucarea meciului de dublu contra perechii române Andreea Mitu / Patricia Țig.

04 iun. 2021, 14:14
Iana Sizikova, reținută la Roland Garros în ancheta privind meciul trucat contra perechii Andreea Mitu / Patricia Țig

Iana Sizikova, reținută la Roland Garros. Partida pe seama căruia a fost deschisă o anchetă de către procurorii francezi este cel dintre Andreea Mitu / Patricia Ţig – Madison Brengle / Iana Sizikova (SUA / Rusia), scor 7-6, 6-4, din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros din 2020.

Iana Sizikova, reținută la Roland Garros

La meci a fost raportat un număr neobişnuit de mare de pariuri la această partidă, iar în plus a fost înregistrată o evoluţie suspectă a jucătoarei Iana Sizikova în gameul al cincilea al setului secund. În acel game, Sizikova (101 WTA) a comis două duble greşeli şi nu a ajuns la o minge care pare accesibil de returnat. Româncele au obţinut break-ul la zero şi au preluat conducerea cu 3-2. Sizikova, 25 de ani, ocupă locul 89 în clasamentul probei de dublu şi locul 652 la simplu. Astfel, Sizikova a fost reţinută joi seară, când ieşea de la masaj după încheierea meciului de dublu din primul tur al actualei ediţii a French Open, pe care ea şi compatrioata ei, Ekaterina Alexandrova, l-au disputat cu perechea australiană Ajla Tomljanovic/Storm Sanders, partidă câştigată de aceasta din urmă cu 6-1, 6-1. De asemenea, camera de hotel a sportivei din Rusia a fost percheziţionată.

Ion Țiriac îi desființează pe antrenorii din ziua de azi: „Sunt oameni care le desfac jucătorilor o sticlă cu apă, și câştigă mulți bani pentru asta”

Sportiva din Rusia nu a impresionat în circuitul WTA și a câștigat de-a lungul carierei 170.000 de euro.


loading...
Partenerii noștri