Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor. Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi. „Tati, sunt aici pentru că te iubesc, ești eroul meu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea”

Răzvan Simion a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă, duminică seara, la iUmor. Prezentatorul tv a urmărit roast-ul fiicei sale, Ianca, care l-a făcut să lăcrimeze în fața tururor.

17 oct. 2022, 09:21
Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor. Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi. „Tati, sunt aici pentru că te iubesc, ești eroul meu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea”

Ianca Simion a reușit, prin discursul ei, să-i amuze și, totodată, să-i emoționeze până la lacrimi pe cei de la masa juriului, dar și pe prezentatorii show-ului de la Antena 1. Delia, Costel și Dan Badea nu au ascuns cât de mult i-a emoționat momentul tinerei.

Răzvan Simion are cu ce se mândri. Ianca e o tânără superbă, inteligentă, sensibilă, cu un simț al umorului bine dezvoltat și extrem se expresivă. Ajunsă la show-ul de comedie, tânăra a mărturisit că tatăl ei îi este, totodată, cel mai bun prieten.

”Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv”, a spus Ianca Simion.

„Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus Răzvan Simion, cu lacrimi în ochi, când a văzut-o pe fiica lui.

Ianca a dezvăluit că, acasă, tatăl ei e alt om decât cel de la televizor.  „E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el…”, a mai spus Ianca Simion.

Citește și Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Marrakech. Suma colosală achitată pentru o noapte de cazare

Tânăra și-a început discursul precizându-i tatălui său că și-a făcut tatuaj, iar acesta a sperat până la final că este o glumă.

”Întotdeauna am vrut să mă fac actriță, tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit. E ca pe vremuri, când voiam să mă fac blondă. Tu nu mă lăsai și eu am venit acasă cu o perucă blondă pe cap. Nu cred că ai avut vreodată un șoc mai mare ca în ziua aceea, decât poate atunci când mi-am făcut primul tatuaj, a, sau nu ți-am spus?”.

Ianca Simion: Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu

De aici încolo discursul, deși presărat cu tot felul de glumițe, a devenit destul de copleșitor, iar Răzvan Simion nu și-a mai putut ține emoțiile în frâu.

”Mai știi când te-ai deghizat în Moș Crăciun? Eu eram copil și mi se părea că tati nu e acolo la deschisul cadourilor, dar dacă mă întreabă cineva cum arată Moș Crăciun, mi-e ușor să îl descriu. E slab, cu ochii blânzi, și are un defect profesional. Vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața!”, a spus fiica prezentatorului tv.

Finalul le-a pus capac tuturor. Atât Răzvan Simion, cât și Delia, Cheloo și Dan Badea au fost extrem de emoționați.

”Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea în viața asta și nu aș vrea altul în oricare altă viață, viitoare sau trecută.”, și-a încheiat Ianca roast-ul.

Citește și Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita vedetei TV:”Te iubește mama Dali”

În timp ce Cheloo i-a spus lui Răzvan Simion, cu zâmbetul pe buze, că are o fată pe care nu o merită, Delia s-a arătat vulnerabilă.

”Mă bucur că ai o fată, nu o meriți.” , a spus Cheloo.

”Un moment cu adevărat emoționant. I-a luat a roast sentimentele și l-a răscolit și l-a făcut varză. Și pe mine m-a făcut varză, și pe Costel… ”, a spus Delia.