Ianca Simion, mesaj special de ziua iubitului. Cum și-a sărbătorit fiica lui Răzvan Simion partenerul: „Iubirea vieții mele”

Fiica lui Răzvan Simion este extrem de îndrăgostită! De ziua iubitului ei, Ianca i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant.

26 iul. 2023, 15:43
Ianca Simion, mesaj special de ziua iubitului. Cum și-a sărbătorit fiica lui Răzvan Simion partenerul: „Iubirea vieții mele”

Ianca Simion și iubitul ei și-au făcut relația publică în urmă cu câteva luni, iar de atunci legătura dintre ei s-a consolidat din ce în ce mai mult.

Ianca Simion a transmis un mesaj cu adevărat special de ziua iubitului ei

Fiica prezentatorului de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” a absolvit studiile liceale, iar acum tânăra se pregătește de următoarea etapă importantă a vieții ei.
Pe plan profesional totul decurge așa cum își dorește, iar același lucru se întâmplă și pe plan sentimental. Ianca Simion are o relație cu un băiat de care este foarte îndrăgostită și se afișează cu el ori de câte ori are ocazia.

Citește și Maria Constantin a cântat la un eveniment privat în noaptea nunţii ei! „Am de respectat contractele!”

Cei doi au o relație frumoasă, specifică vârstei, iar acest lucru poate fi observat în fotografiile pe care le publică pe rețelele sociale. Ianca Simion și-a mai surprins încă o dată urmăritorii, când a publicat imagini de la aniversarea iubitului ei, alături de un mesaj romantic. Cei doi au sărbătorit acasă și pare că se iubesc din ce în ce mai mult.

”La mulți ani celui mai bun prieten al meu, psihologului meu, inimii mele, familiei mele, iubitului meu. La mulți ani, iubirea vieții mele. Te iubesc acum și pentru totdeauna!”, a scris Ianca Simion pe Instagram.

Care este meseria ideală pentru fiica lui Răzvan Simion

Chiar dacă tatăl ei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, Ianca nu își propune să calce pe urmele lui Răzvan Simion. Tânăra și-a propus să urmeze studiile unei facultăți care nu se află în România, iar prima opțiune pe care o ia în considerare este Facultatea de Psihologie deoarece își dorește să ajute cât mai multe persoane.

Citește și Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neștiute despre relația cu soțul ei: „Ne-am văzut la o petrecere. I-a plăcut de mine că eram prin presă”

”Vreau să studiez în afară, mă gândeam la psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. (…) Acum am terminat Școala de Șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi”, a declarat Ianca Simion.