Maria Constantin a cântat la un eveniment privat în noaptea nunţii ei! „Am de respectat contractele!”

Maria Constantin şi Robert Stoica au făcut nunta, marţi, după ce au spus "Da!" într-un cadru restrâns alături de familie și prieteni. Artista a decis să o petreacă noaptea nunţii într-un mod diferit, astfel că a cântat la majoratului băiatului lui Adrian Minune.

26 iul. 2023, 14:16
Maria Constantin a cântat la un eveniment privat în noaptea nunţii ei! „Am de respectat contractele!”
Maria Constantin a cântat la un eveniment privat în noaptea nunţii ei! "Am de respectat contractele!"

Maria Constantin a cântat la un eveniment privat în noaptea nunţii ei! Artista a performat la majoratul băiatului lui Adrian Minune.

„Diseară avem eveniment și din acest motiv nu am chemat multă lume la nuntă. Noi având eveniment, trebuie să mergem în seara aceasta să cânt. Nu aveam cum să facem și petrecere. Aceasta a fost singura zi liberă până spre seară și pentru nași și pentru noi.  Eu și în ziua nunții mă duc la eveniment să cânt, am de respectat contractele”, a spus vedeta, pentru Fanatik, chiar în ziua nunţii.

Citeşte şi: Ce s-a ales de casa de la 2 Mai a Stelei Popescu. Cum a fost transformată de Doina Maximilian, fiica adoptivă a marii artiste FOTO

Fiul lui Adrian Minune a împlinit 18 ani, iar la petrecere i-au cântat artiștii din top precum Luis Gabriel, Maria Constantin și, desigur tatăl lui, care i-a făcut și o urare specială fiului său: „Pentru Adiță, pentru juniorul meu! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îl văd major!”.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorţ FOTO

Cu o lună înainte de vârsta majoratului, fiul lui Adrian Minune a primit o mașină de lux. „A fost o surpriză pentru toată lumea, ne-am trezit cu ea în curte. A fost foarte, foarte fericit, el face 18 ani în iulie și pentru el e un cadou important. Știu că el își dorea oricum la 18 ani să aibă mașină, să conducă. El e înfocat de mașini, avea mai multe idei. A fost foarte încântat când a văzut-o”, spunea sora sa, Adriana Simionescu.