Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă. „Agresorii” sunt două vedete celebre. Imaginile au ajuns pe Internet: „S-au luat de mine”

Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă. Fratele lui Culiţă a vrut să le dea palpitaţii fanilor, însă totul a fost doar o glumă, pentru că "agresorii" sunt nimeni alții decât Bromania și Antonia, cu care tânărul s-a întâlnit în București.

10 nov. 2022, 10:54
Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă. „Agresorii” sunt două vedete celebre. Imaginile au ajuns pe Internet: „S-au luat de mine”
Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă

Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a filmat întreaga scenă și a postat imaginile pe Internet. Acesta a spus că s-a pierdut prin Capitală, iar Antonia și Bromania, căci despre ei este vorba, s-au luat de el, totul fiind în spirit de glumă.

Citeşte şi: Iancu Sterp dă cărțile pe față. Primele declarații despre conflictul dintre iubita lui Culiță, mama și surorile sale. ”Mai sunt certuri”

Iancu Sterp, ameninţat cu bătaia în plină stradă

„Iancu: Băi fraților, m-am pierdut și eu prin București. S-au luat ăștia doi de mine, nu știu ce să fac că mă bat.

Antonia: Ai nevoie de ajutor?

Iancu: Păi nu, că voi v-ați luat de mine.

Antonia: Te bat! Te bat de nu te vezi! 

Iancu: Vă rog eu, aici în Piața Constituției!”, au spus cei trei.

Întâlnirea dintre cei trei a avut loc în contextul în care Iancu Sterp a fost anagajat pentru a face parte din echipa viitorului film al lui Matei Dima, pe numele său real, dar cunoscut ca Bromania.

Și Antonia este angajată în același film, iar viitoarea soție a lui Alex Velea spunea că este o polițistă foarte dură și îi bate pe toți în film. ”În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia.

Iancu Sterp este și el polițist în filmul lui Matei Dima, acesta fiind motivul pentru care s-a întâlnit cu cei doi în București. Acesta i-a uimit pe fani atunci când a postat o imagine cu el îmbrăcat în polițist, dar totul a fost pentru film, deși descrierea sa de pe social media a fost ”Era cazul să mă angajez și eu”.

Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal după ce a postat o poză compromiţătoare

Iancu Sterp are probleme cu legea după ce, într-un moment lipsit de inspiraţie, s-a fotografiat cu o armă de de vânătoare în mână. În urma acestei fapte, artistul s-a ales cu dosar penal. Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a declarat că, în momentul de faţă, Iancu Sterp nu poate fi considerat vinovat.

Astfel de informaţii ajung la Poliţie în momentul în care persoane care văd acele imagini le trimit către paginile de socializare ale Poliţiei Române. Acela este momentul în care poliţiştii iau act de potenţiale infracţiuni săvârşite. Orice faptă penală poate să se realizeze doar în cadrul unui dosar penal.

Faptul că s-a înregistrat un dosar penal in rem nu înseamnă că a fost găsit deja vinovat, dar se vor face verificări, dacă vorbim despre o armă de foc sau despre o replică a unei arme de foc. Să vedem dacă aparţine cuiva şi dacă acea persoană nu a respectat regimul armelor şi muniţilor şi a încredinţat arma de foc.

În mod evident, colegii care au deschis dosar penal au verificat persoana dacă deţine sau nu acest permis de port armă şi mai mult ca sigur nu deţine”, a explicat Cosmin Andreica pentru România TV.