Iancu Sterp are o nouă iubită. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiţi

Iancu Sterp are o nouă iubită. Tânărul a devenit cunoscut datorită fratelui său, Culiţă, ca mai apoi să participe la diferite reality show-uri cum ar fi Exatlon România şi Puterea Dragostei.

11 aug. 2022, 16:57
Iancu Sterp are o nouă iubită. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiţi
Iancu Sterp are o nouă iubită

Iancu Sterp are o nouă iubită. Fratele lui Culiţă nu duce lipsă de admiratoare, ceea ce este şi normal, este tânăr, arată foarte bine, iar femeile roiesc în jurul lui. Chiar dacă se bucură de admiraţia multor doamne şl domnişoare, se pare că tânărul s-a decis asupra uneia.

Citeşte şi: Promisiunea pe care Ion Şmecherul i-a făcut-o lui Iancu Sterp înainte să moară: „Domnu’ Iancu, ia uite cum merge maşina cu Ion Şmecherul”

Iancu Sterp are o nouă iubită

Vloggerul a încercat mereu să fie cât se poate de discret în legătură cu viața sa sentimentală și nici de această dată nu a făcut excepție. Recent, a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu iubita lui, când o ţine în braţe, însă nu i se vede chipul domnişoarei care i-a furat inima. Cei doi se află într-o vacanță la munte, iar locul unde s-au fotografiat împreună este Braşov.

Iancu Sterp a primit amenințări serioase de la unul dintre cei mai renumiți tiktokeri de la noi din țară. Cel care îi transmite tânărului că și-a propus să-i rupă două coaste este Ovidiu Neveu, renumitul tiktoker cu care fratele lui Culiță o să se lupte în cușca de MMA.

Eu i-am promis că o să-i rup două coaste. Asta e obiectivul meu. Pentru mine e important să-i las răni grave după meciul din cușcă. Eu sunt pregătit să lupt  în cele trei reprize. Lucrez foarte mult la condiția fizică. Acum dacă o să reușesc un KO e mult mai bine pentru mine, dar în cușcă nu se știe niciodată. Eu îl respect ca adversar, e foarte bun. Așa cum le-am mai spus, dacă e să câștig, am să fac timp de un an aroganțe pe seama lor”, a spus tiktokerul Ovidiu Neveu.