Iancu Sterp, erou pentru fratele său. Culiță i-a uimit pe fani: „I-a prins pe hoții care m-au furat” VIDEO

Frații Sterp au trecut printr-o situație limită. Culiță a fost din nou călcat de hoți, dar a fost salvat chiar de fratele său mai mic, Iancu, ce nu a stat pe gânduri și a acționat imediat.

04 oct. 2023, 15:04
Iancu Sterp, erou pentru fratele său. Culiță i-a uimit pe fani: „I-a prins pe hoții care m-au furat” VIDEO
Iancu Sterp, erou pentru fratele său. Culiță i-a uimit pe fani: „I-a prins pe hoții care m-au furat”

Culiță Sterp și-a surprins fanii, după ce hoții i-au călcat din nou gospodăria. Artistul le-a povestit internauților cum fratele său, Iacu, l-a ajutat să scape de infractori. Cei doi frați nu sunt la prima pățanie de genul. Tâlharii i-au furat, în trecut, o sumă enormă de bani cântărețului. Din păcate, nici până acum nu și i-a recuperat.

Citește și: Cât costă un kilogram de jumări și unul de brânză la mama Geta. Familia Sterp știe cum să facă bani

Iancu Sterp, erou pentru fratele prădat de hoți

Iancu și Culiță Sterp pregătesc o surpriză de proporții pentru fanii lor, iar despre acest lucru au vorbit chiar cei doi frați, într-un videoclip recent postat pe YouTube. Mai exact, este vorba despre o piesă pe care Culiță Sterp o va lansa curând, iar pentru melodie, acesta a filmat și un videoclip, fiind ajutat chiar de către fratele său, Iancu.

Povestea videoclipului prezintă un grup de hoți care i-au furat artistului o mare cantitate de brânză din gospodărie, dar în acest caz situația este salvată chiar de fratele cântărețului, care a reușit să-i prindă pe tâlhari. În primă fază, internauții au rămas muți de uimire atunci când au văzut titlul videoclipului postat de Culiță Sterp pe YouTube, acela unde prezenta momente de la filmările clipului melodiei.

„Iancu i-a prins pe hoții care m-au furat”, este titlul care apare la videoclipul postat de Culiță Sterp, pe YouTube, ducându-i pe fani cu gândul direct la momentul în care artistul a rămas fără o sumă foarte mare de bani, după ce hoții i-au furat un seif din casă.

La momentul acela, Culiță și familia sa au făcut tot posibilul să prindă tâlharii, apelând la autorități, în speranța că vor rezolva situația. Mai mult decât atât, cântărețul anunțase public și faptul că este dispus să ofere o recompensă pentru cel ce-l va ajuta să prindă hoții și să recupereze măcar o parte din banii furați.

„Ni s-a spart casa, ni s-a furat un seif cu foarte mulți bani. Și când zic foarte mulți bani, nu mă refer nici la mii de euro, nu mă refer nici la zeci de mii de euro. Foarte mulți bani, mult mai mulți. Au fost sute de mii de euro. Erau bani schimbați și în lire și în lei și în euro. Eu am SRL, am firmă, plătesc taxe. De prost nu i-am ținut la bancă, că totul e legal. Într-adevăr, doar banii de la dedicații nu ai cum să îi justifici. De acum încolo, toți banii în cont. Ultima dată când am numărat banii, i-am numărat în aprilie. Nu am vrut să fac public asta, dar poate ajută cu ceva. Am văzut că mulți oameni au sărit în ajutorul nostru după ce au postat ele vlogul. (n.r. mama Geta și fiica ei) Eu vreau să vă spun că ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să prind hoții și să recuperez măcar jumătate din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă ca să aflu hoții”, a spus Culiță Sterp pe TikTok, la acel moment.

Citește și: Mama Geta Sterp, gestul care o va înfuria pe Greta Thunberg. Și-a spălat părul în râu, cu șampon din abundență: „Aici am spălat și covoare și haine și nu s-a poluat apa”