Mama Geta Sterp, gestul care o va înfuria pe Greta Thunberg. Și-a spălat părul în râu, cu șampon din abundență: „Aici am spălat și covoare și haine și nu s-a poluat apa”

Mama Geta Sterp a fost surprinsă de una dintre fiicele sale în timp ce își spăla părul într-un râu, folosind șampon din abundență.

03 aug. 2023, 11:19
Mama Geta Sterp, gestul care o va înfuria pe Greta Thunberg. Și-a spălat părul în râu, cu șampon din abundență: „Aici am spălat și covoare și haine și nu s-a poluat apa”
Mama Geta Sterp și-a spălat părul într-un râu, cu șampon

Geta Sterp, mama celebrilor frați Sterp, a fost surprinsă de una dintre fiicele sale în timp ce își spăla podoaba capilară, folosind șampon din abundență. Întrebată ce face, femeia a răspuns cu nonșalanță: „Mă spăl pe cap”, semn că e un lucru obișnuit pentru mama lui Culiță Sterp.

Citește și: Mama Geta face dezvăluiri neștiute despre copiii săi. Cine îi calcă pe urme lui Culiță Sterp: „Nu prea are timp, dar vrea să scoată o melodie”

Însă, fiica sa și-a pus problema că lumea o va judeca pentru că poluează mediul înconjurător:

„-Și dacă zic oamenii iară că poluezi apa?

-Cine să zică? Ecologiștii? Doar aici am spălat și covoare și haine și tot și nu s-a poluat apa. E curată, ce vă trebuie, mă? ”, a spus Geta Sterp.

@geta.sterp #mamaGeta #GetaSterp ♬ Impreuna Pana La Soare – Cristina Vasiu

Citește și: Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soţ: „Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista”

Cu toate astea, mama fraților Sterp a demonstrat că are un suflet mare. Chiar dacă s-au scumpit toate în ultima vreme, ea nu a crescut prețurile produselor alimentare pe care le vinde. Kilogramul de brânză proaspătă costă 40 de lei, la fel ca anul trecut. Uneori oferă produse gratuit, doar pentru a-i binedispune pe clienți.

„Noi nu am crescut deloc prețul lactatelor. Dacă brânza proaspătă era 40 de lei anul trecut, la fel și anul ăsta. Noi am investit mult mai mult, dar nu vrem să creștem prețul. Multă lume ne întreabă dacă venim și la București cu afacerea. Oricum, eu cred că oriunde am merge, ar fi super.

Problema este că nu mai are cine să lucreze. Lumea nu mai vrea nici să țină oi, dar nici măcar să vândă. Noi ne-am căutat oameni, dar tineretul nu vrea să se trezească de dimineață, să vină la muncă. Nu știu ce se întâmplă. Cred că vor seara să se relaxeze, sau să se distreze, iar dimineața să doarmă până târziu.

Când vin clienții la mine, vreau să-i văd că zâmbesc. Nu îmi place să văd oameni supărați. Uneori le dau câte o bucată de brânză gratis, fără bani, doar ca să îi înveselesc. Le dau și slănină, doar să nu se mai vaite, ca să fie fericiți”, a declarat mama Geta Sterp, pentru fanatik.ro.